Am mâncat dulciuri și am slăbit 60 kilograme

0
1. Un an de tortură
Greutatea mea în vara anului 2004 era 110 kilograme. După ce l-am născut pe fiul meu, am mai luat în greutate. Plus 10 kg! Am încercat de toate! Diete populare, exerciții epuizante la sală sau acasă, chiar și sfatul doctorului. Ca rezultat, stomacul meu s-a îmbolnăvit din cauza dietelor de înfometare, sunt dezamăgită de ineficiența exercițiilor și nu mai cred în medicină. Prin urmare, după un an, am decis să-mi schimb viața complet.
2. Dieta care îți permite să mănânci de toate
Se spune că doar cei care au voință pot să slăbească. Ce le poți recomanda celorlalți, care nu sunt gata să renunțe la dulciuri și produse făinoase? Iată de ce mi-am inventat propria metodă de a slăbi fără o tonă de restricții. Urmând această dietă, am slăbit 60 kg într-un an și jumătate. Și am reușit asta fără să mă abțin de la a consuma mâncăruri delicioase. Vei vedea și tu când vei citi meniul meu. În această poză aveam 100 kg, cu o lună înainte de nașterea fiului meu.
3. Ești în aceeași situație?
Cum decurge ziua unei persoane obișnuite? Ne grăbim la muncă neglijând micul dejun, nu luăm un prânz adecvat din cauza muncii sau a copiilor, iar seara mâncăm din belșug. Te recunoști? Metoda mea necesită o schimbare radicală în abordarea ta. Unii oameni au reușit să slăbească 10 kg într-o lună cu ea. Și tu poți!
4. Poți mânca orice
Ideea principală a metodei mele constă în faptul că poți mânca orice, dar numai înainte de amiază. Micul tău dejun poate fi format din friptură și cartofi prăjiți sau sandwich-uri cu unt și prăjituri. Dar numai înainte de ora 12:00. Altfel, te vei transforma într-un dovleac gras. Noiembrie 2004, după naștere, greutatea mea era de 100 kg.
5. Nu mai bea apă cu forța
În ciuda opiniei dieteticienilor cunoscuți, eu nu îți recomand să torni litri de apă în tine. Bea atunci când dorești. Singurul lucru pe care îl recomand este să bei un pahar de apă dimineața după ce te trezești. Îți va ajuta stomacul să se pună în funcțiune după somn. Înainte să încep să slăbesc în februarie 2005, greutatea mea era de 120 kg.
6. Fă loc pastelor!
Poți mânca iubitele tale paste și cartofi! Le poți combina cu pește, pui sau carne pentru micul dejun. Cu toate acestea, restricțiile încep atunci când iei prânzul, poți mânca paste sau cartofi doar cu legume sau brânză. Același lucru este valabil și pentru supe. Dacă supa ta este cu carne, nu poți adăuga cartofi. Primele rezultate ale dietei mele au devenit vizibile vara, când greutatea mea a ajuns la 88 kg.
7. Restricțiile sunt doar pentru cină
Gătesc doar mâncare cu puține calorii pentru cină și mănânc înainte de 6 seara. Dacă rămâi trează până noaptea târziu, poți să amâni cina până pe la 7-8 seara. Cina mea constă în produse slow-carb (terci de ovăz sau paste) sau proteine (carne, pește, fructe de mare). Dar nu le poți combina! În iunie, greutatea mea a scăzut la 80 kg.
8. Cum să-ți începi ziua
Mănânc pâine albă doar la micul dejun sau prânz, dar nu mai mult de o felie. Și ar fi bine să o schimbi cu pâine neagră sau graham. Cât despre porțiile de mâncare, trebuie să definești cantitatea optimă tu însăți. Nu trebuie să-ți fie foame, dar nici să te simți plină. Uneori nu vrei să mănânci tot; oricum, e obligatoriu să mănânci ceva dimineața, chiar dacă e vorba despre alune și cafea! Stomacul tău nu trebuie să fie gol. Am slăbit puțin mai mult de 10 kg și greutatea mea a ajuns la 68 kg la sfârșitul lui noiembrie 2005! În total, am slăbit 52 kg într-un an.
9. Ce vom bea?
Am o abordare specială în ceea ce privește băuturile: alcoolul e strict interzis, cu excepția unui pahar de vin roșu. Dacă nu poți bea cafea sau ceai fără zahăr, trebuie să te dezobișnuiești treptat. În timpul acestei tranziții graduale, poți bea cafea/ ceai, dar numai cu lapte și înainte de ora 12:00. Băuturile carbogazoase trebuie excluse total din alimentația ta! Greutatea mea era 60 kg în vara lui 2006. Am decis să mă opresc aici și doar să o mențin.
10. Ce e interzis și ce e permis să mănânci
Poți include diferite fructe, nuci și fructe uscate la dietă. Orice tip de carne e permis cu excepția produselor semipreparate. Cârnații și crenwurștii nu sunt cu adevărat carne! Poți, de asemenea, să mănânci fructe de mare, cu excepția batoanelor de crab. Produsele lactate sunt permise atât timp cât ești atentă la conținutul de grăsimi. Orice fel de brânză e bun, dar numai 50 g pe zi. Volumul maxim de sosuri este o linguriță.
11. Meniu zilnic
După cum am promis, iată meniul meu zilnic obișnuit: La micul dejun (înainte de ora 12:00), mănânc două ouă fierte, un sandwich cu pâine de secară, unt și brânză, cafea dulce cu lapte. Prânzul nu îl iau mai târziu de ora 3 după-masa și constă în hrișcă (200 g), carne fiartă (150 g), salată de sfeclă cu o lingură de maioneză și o ceașcă de ceai fără zahăr. La cină mănânc brânză de vaci dietetică (200 g) cu un măr răzuit. Deja mai mult de 3 milioane de oameni au slăbit cu această dietă și primesc mailuri de mulțumire zilnic. De exemplu, Irina, care a slăbit 40 kg într-un an.
12. Cum rămâne cu sportul?
În privința sportului, evită orice activitate epuizantă și complicată și alege în schimb un antrenament zilnic simplu și ușor. Fă-l cum și de câte ori dorești, selectând exercițiile care îți convin dintre cele disponibile. În timpul liber pe care îl ai! În poză o poți vedea pe tânăra Ana, care a reușit să slăbească 15 kg în câteva luni, urmând dieta și făcând sport regulat.