Angajaţii acestei firme de produse lactate INFECTAŢI cu E-coli

0

Scandalul îmbolnăvirii bebelușilor cu bacteria E-coli își îndreaptă din nou atenția către fabrica de lactate Bradet.

Potrivit unor analize de laborator trimise de Direcția de Sănătate Publică Argeș către Ministerul Sănătății și Prefectură, 7 dintre angajații firmei Brădet sunt purtători ai bacteriei E-coli, iar trei dintre ei chiar cu gene care produc toxina. Grav este faptul că rezultatele analizelor au fost gata în urmă cu 4 zile, iar autoritățile nu au declarat nimic până acum.

Patronul fabricii de lactate Bradet, Marius Badea, a declarat că el a cerut efectuarea analizelor pe cheltuiala societății, însă nu a primit rezultate oficiale. Acesta a fost informat că aceste analize nu sunt elocvente pentru că majoritatea oamenilor au E-coli în intestin, iar azi pot să aibă și mâine nu. Potrivit patronului, niciun produs nu a fost contaminat chiar dacă angajații au fost purtători de E-coli.

Marius Badea susține că nu există nicio legătură între copilul bolnav din Italia și produsele Bradet pentru că marfa din Italia a fost retrasă de pe piață în momentul în care s-a îmbolnăvit copilul. Deasemenea, acesta susține că analizele realizate produselor Bradet de Institutul Cantacuzino a rupt orice legătură dintre firmă și îmbolnăvirea copilului și îi pare rău că a apărut o nouă acuzație la adresa firmei.