-6.7 C
Alba Iulia
Friday, December 6, 2019

10 lucruri cotidiene care ne pot afecta viata dacă nu le facem corect

Must Read

15 fotografii care ne arata cat de mari sunt diferentele intre ce comandam si ce primim

Din păcate, așteptările oamenilor nu sunt întotdeauna îndeplinite și nu totul merge întotdeauna conform planului. Sunt unele momente cand...

6 tipuri de familii care strica atat viata părinților cat și a copiilor

În orice relație, trebuie să vedem dacă oamenii din jurul nostru sunt buni sau toxici. Când există probleme reale...

23 de fotografii care vă pot face să vă întrebați daca vedeti bine

Suntem obișnuiți să avem încredere în viziunea noastră 100%. Dar uneori, unghiul și trucurile aparatului foto sau doar momentul...

Există acțiuni pe care le facem zilnic, fără să acordăm atenție dacă le facem sau nu corect. Uneori este mai bine să privești aceste lucruri cotidiene dintr-un unghi diferit. Desi le facem de o viata este posibil sa nu le facem corect si pe viitor sa ne dauneze. Mai bine cerem o parere sau ne documentam inainte pentru a fi siguri ca nu facem ceva gresit.

In acest articol va prezentam mai multe lucruri pe care ar trebui sa stim cum sa le facem mai corect pentru a ne asigura ca nu ne fac mai mut rau decat bine.

Cum să vă spălați părul

Uscați părul umed cu un tricou în loc de un prosop pentru a vă netezi părul . Folosiți vârful degetelor pentru a masa ușor șamponul în păr. Stergeți-vă părul înainte de a aplica orice balsam de păr.

Cum să purtați un rucsac în transportul public

Pentru a va proteja bunurile cel mai bine este sa purtati rucsacul in fata in mijloacele de transport. Asa este mereu sub ochii dumneavoastra si stiti ca lucrurile personale sunt in siguranta.

Cum să țineți volanul

Cel mai sigur loc pentru a pune mâinile este pe linia centrală (așa cum se arată în imaginea de mai sus). Această poziție împiedică airbag-urile să se deschidă pe mâini și brațe, protejând astfel capul și corpul.

Cum să vă spălați pe dinți

Nu trebuie să acoperiți toata periuța de dinți cu pasta de dinți, la fel cum o vedeți în reclamele de la televizor. În realitate, ai nevoie doar de o picătură mică.

Cum să aplici corect un bandaj pe deget

Tăiați cele două capete lipicioase în jumătate și lipiți-le pe deget într-un model croșetat. Acum acesta este fixat si protejeaza mai bine rana.

Cum să repari un sutien strâns

Dacă descoperiți că sutienul dvs. este prea strâns pentru dvs. chiar și atunci când dimensiunea cupei este corectă, folosiți un extensor pentru a crește dimensiunea benzii sale.

Cum se tine hârtie igienică

Cel mai bine este să agățați hârtia igienică cu capătul de rupere orientat departe de perete și nu langa acesta. În acest fel, mâinile tale nu vor atinge peretele, care poate avea bacterii dăunătoare pe el.

Cum să vă mențineți mâinile curate

Utile sunt doar gelurile care sunt compuse din cel puțin 60% alcool. Alți agenți de igienizare nu îndepărtează toate tipurile de microorganisme. Dacă aceea este mai bine să vă spălați pe mâini.

Cum să faci un duș

Dusul îndelungat usucă prea mult pielea, rezultând erupții și mâncărimi. Durata optimă a unui duș este de aproximativ 10 minute.

Cum să evitați greșelile după ce veniti de la sala

După ce veniti de la sala tot ce va doriti este un dus rece. Acesta ajută în procesul de recuperare când vine vorba de mușchii tăi. Diminuează durerile și ajută mușchii să se reconstruiască mai repede.

Exercitiile fizice iti fac fibrele musculare sa se intinda si folosesc glicogen pentru a-ti alimenta corpul. Acesta este motivul pentru care replierea rapidă a acestor pierderi este atât de crucială. Încercați să mâncați o masă formată din proteine ​​și un pic de carbohidrați la cel mult 30 de minute de la antrenament.

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

15 fotografii care ne arata cat de mari sunt diferentele intre ce comandam si ce primim

Din păcate, așteptările oamenilor nu sunt întotdeauna îndeplinite și nu totul merge întotdeauna conform planului. Sunt unele momente cand...

6 tipuri de familii care strica atat viata părinților cat și a copiilor

În orice relație, trebuie să vedem dacă oamenii din jurul nostru sunt buni sau toxici. Când există probleme reale în cadrul familiei, pot fi...

23 de fotografii care vă pot face să vă întrebați daca vedeti bine

Suntem obișnuiți să avem încredere în viziunea noastră 100%. Dar uneori, unghiul și trucurile aparatului foto sau doar momentul potrivit pot crea o ghicitoare...

Urechile noastre ne pot indica sănătatea și acești 8 factori nu ar trebui ignorați

Este o procedură igienică normală pentru a ne curăța urechile o dată la câteva zile. Cu toate acestea, nu toți știm că ceara din...

22 de persoane care merită cu siguranță o medalie pentru creativitatea lor

Oamenii creativi pun mereu pasiune in tot ce fac si astfel reusesc sa creeze unele lucruri minunate care sa impresioneze pe toata lumea. Fie...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -