CAZURI UIMITOARE DE INSANATOSIRE

0

1. O fata a supravietuit fara inima

În vârstă de 14 ani D’zane Simmons se confruntă cu o operație dificilă pentru un transplant de inima, dar, din păcate, noul implant asa si nu sa adaptat. Medicii au decis să elimine inima fetei, si nici nu a fost găsit un nou donator pentru ea. Ca urmare, în loc de inima ii susținea viata D’zani 118 zile două pompe artificiale.Puterea si dorința incredibilă de a trăi a ajutat-o să supraviețuiască în tot acest timp. Dupa aproape 4 luni a fost gasit un nou transplant de inima si astăzi D’Zana Simmons duce o viață deplină.
2. Vede din nou, dup ce i-a fost implantat un dinte in ochi
Ați putea fi surprinsi, dar dintele din ochi este capabil de a restabili complet vederea. Fostul muncitor in constructii din orașul Rotherham după accidentul de la muncă sia pierdut complet vederea. După 10 ani, el a suferit o operație unică, în care un segment al dintelui a fost implantat în cristalinul ochiului. Operațiea a fost o senzație in medicina, pentru că datorită unui dinte obișnuit, un om a reușit să si restabilească complet viziunea. Acum, milioane de oameni din întreaga lume au o șansă de a invinge orbirea.
3. Separarea fericita a gemenilor
Fericita Shannon Gimbel din Suedia este insarcinata cu gemeni. Adevărata tragedie a fost pentru ea vestea că pe unul dintre copii ar trebui să-l omoare, și anume în fapt, sa faca o „intorsatura.” Chestia este că, intre ei, ambii gemeni au fost uniti prin vasele de sange ,si de fapt unul lua viata celuilalt. Aceasta boala se numeste transfuzie feto-fetala.Femeiei I sa oferit sa aleaga sa scape pe unul dintre gemeni, sau sa mearga la o operație foarte riscantă pentru a separa gemenii în uter cu un laser. Shannon a ales a doua opțiune, deși operațiunea ar putea distruge atât ei și gemenii. Din fericire, operația a fost cu succes,si peste două luni au venit pe lume două fetite fermecatoare și perfect sănătoase.
4. Decapitarea – nu e inca sfarsitul
Viața fără cap este grea, dar posibila. După un accident cu masina, medicii au fost nevoiți să efectueze decapitarea ortopedica a unui adolescent, deoarece craniul său a fost de fapt separat de la nivelul coloanei vertebrale. Starea lui Jordan era atât de critică încât părinții sunt sfătuiți să se pregătească pentru înmormântare.Dar ei au ales să se roage. Sau Rugat pentru băiat în zeci de biserici. Plastinele, tijele de titan si suruburile- toate acestea au unit craniu și coloana vertebrala, dar pentru ca a ramas in viata, credem noi, a ajutat credința și rugăciunea. Trei luni după accident, Jordan a revenit complet la normal.
5. De la muscatura unui păianjen chiar si un paralizat ar fugi
Ați fost vreodată mușcat de păianjen? Nu e o senzație foarte plăcută, nu? Unii păianjeni musca, astfel încât de la durere poate pune pe picioare chiar si un om paralizat. 20 ani – anume atatia ani a petrecut in scaunul cu rotile David Bleknart după un accident grav cu motocicleta. Într-o zi, ca de obicei, în după-amiaza, in casa lui a fost mușcat de un păianjen maro. Odata ce omul a fost muscat a fost dus la spital, unde a avut brusc o spasma în picior, și apoi altul, și altul … Ca urmare, o săptămână mai târziu, barbatul complet sa pus pe picioare. Cu toate acestea, muscatura păianjenului, se pare că a avut unele efecte secundare ca câteva zile mai târziu, David sia bătut soția și a fost arestat.
6. Tija din cap ia stricat psihicul
În secolului 19 medicina era încă departe de medicina de astăzi. Dar, si în ziua de astăzi de a salva omul care sia spart capul cu o tija este practic imposibil. Dar acum aproape 170 ani, aceasta sa reușit. O tijă metalică de un metru a trecut prin capul unui lucrator feroviar Phineas Gage. Medicii au inlaturat toiagul destul de simplu, și au fost uimiți ca acel om era încă în viață. Cu toate acestea, a ramas paralizat pe partea stângă a feței și au existat schimbări în psihic, dar este, în general, un nonsens, pentru că cele mai multe dintre aceste cazuri sunt fatale chiar înainte de sosirea medicilor.
7. Viata pe tocuri
În vârstă de 17 ani, Katrina Burgess, în 2009, a suferit un accident teribil cu masina. Oasele fetei practic erau colectate bucată cu bucată. La coloana vertebrala, gât și picior oasele au fost atașate prin intermediul a 11 știfturi din titan, și pentru ai menține gâtul a fost utilizat un șurub special. Dar „Terminator” ea nu a devenit: după șase luni ea sia revenit complet și chiar a început să lucreze la o agenție mare de modele, la ceea ce nici nu visa pina la accident.
8. Sa insanatosit dupa decedare
Două atacuri de cord, menținerea respirației la aparat, lipsa pulsului si a valurilor radiației electromagnetice, în final, moartea- aici, de regulă, se poate aduce o plapuma alba. Cu toate acestea, în vârstă de 59 de ani Val Toma din Virginia de vest cu asa intorsatura nu a fost de acord, si a luat si sa trezit brusc, și chiar a vorbit. Privind în jur doctorii ei au constatat că ea este complet sănătoasa. O zi mai târziu, ea a fost externata.
9. O cădere de la etajul 47-
În 2007, mulți privitori au putut vedea cum de la etajul 47 al unui bloc cade în jos Alsiedes Moreno. La inălțimea de 150 de metri el spăla ferestrele, împreună cu fratele său. Poate că băieții vorbeau despre fete, sau poate despre alceva, dar ambii au cazut in jos. În cazul în care ambii au fi supravietuit, trebuia să construiască un monument acestui bloc nefericit. Din păcate, doar unul singur a supraviețuit – Alsiedes Moreno iar fratele său, care de asemenea, spala ferestrele, a murit. A Supraviețuit Alsiedes Moreno datorita platformei din aluminiu de care a reușit în mod miraculos să se prindă .Fracturi osoase, cheaguri de sânge în creier și plămâni… Toate acestea el a avut de suferit, apoi pentru a se ridica din nou pe picioare.
10. Pentru Salvarea creierul, puteți folosi supercleiul
Ellie-Grace Hanimen de la naștere a fost diagnosticata cu un anevrism cerebral. Sângele este infiltrat în creierul pacientului din găurile de vase sanguine. Aceste găuri medicii au decis să le lipeasca cu superclei. Desigur, ca nu superclei obisnuit, care este vândut în chioșcuri, dar cu ajutorul unuia special medical. Complet vindecarea fetitei nu au reușit, dar viața ei a devenit mult mai buna și mai luminoasa.
11. Atunci când corpul este de o treime …
Inaltimea chinezului Peng Shulin înainte de a fi lovit de un camion, era de 185 cm, iar după – din a ramas doar 66 de cm .După numeroase operații și amputarea întregii parti inferioare a corpului barbatul a fost capabil sa iasa din starea critică, iar câteva luni mai târziu a primit o proteza speciala, cu picioare bionice. Astăzi, el poate să meargă și este capabil sa lucreze mai departe pentru a consolida partea superioară a corpului.