De ce trebuie să ții cont când cumperi o tabletă

0
13164297_992410337503516_4922509198147073575_n
 
 

Sunt mai multe lucruri la care trebuie să ne gândim înainte de a achiziționa o tabletă. Trebuie să ne gândim ce vom face cu tableta și care este scopul ei. O tabletă cu o rezoluție mai mare este recomandată dacă vrei să urmărești filme pe ea. Dacă vrei să o folosești pentru a trimite mailuri sau pentru a naviga pe internet, este foarte ok să-ți alegi orice tabletă. Toate tabletele dispun de aceste funcții. Dacă vrei să te joci jocuri sofisticate și să ai o grămadă de fișiere pe ea atunci trebuie să ai o tabletă puternică și să verifici capacitatea de stocare și să te gândești dacă îți este de ajuns.

Trebuie să ne gândim din start că prețul nu este chiar așa de important. Nu toate tabletele scumpe sunt foarte bune, nici unele ieftine nu sunt chiar așa de slabe. Nu e neapărat să vrei doar modelul x și atât. Poți să-ți găsești o tabletă cu caracteristici similare la un preț mai bun. Dacă vă alegeți o tabletă cu android, fiți siguri că alegeți o companie care vine cu update-uri la timp și nu are multe cereri de update-uri periodic de la clienți. Dacă o să folosești tableta destul de des și este mai tot timpul cu ține trebuie să te gândești la anumite detalii precum greutatea, dimensiunea și autonomia bateriei. Capacitatea bateriei este foarte importantă, nu deranjează pe nimeni dacă bateria ține mai mult, din contră. O cameră foto cu un număr mare de pixeli este recomandată pentru realizarea fotografiilor de o calitate bună, blițul având și el un rol foarte important. Achiziționați tableta în zilele de reducere precum Black Friday.

O să economisiți mulți bani. Înainte de a cumpăra tableta este necesar să cauți reviewuri și specificații tehnice pe internet. De asemenea trebuie să ții cont și de sfaturile amicilor care dețin o tabletă și să iei cont și de părerile posesorilor modelului de tabletă dorit de tine. După ce te-ai hotărât ce model de tabletă dorești, caută prin magazinele online și alege tableta cu cel mai bun preț. Este recomandat să o cumperi nouă din magazinele de încredere.