Doar acest mic dejun PREVINE CANCERUL și topește kilogramele în plus!

0

Acest mic dejun poate fi preparat în doar 15 minute și te va ajuta să pierzi din greutate și va preveni cancerul de colon.

Beneficiile mic dejunului pe bază de fulgi de ovăz:

Fulgii de ovăz îți vor oferi senzație de sațietate pentru că sunt bogați în fibre. Deasemenea, fulgii de ovăz stimulează digestia, fiind ideali pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

Fulgii de ovăz ajută la reglarea nivelul colesterol datorită fibrelor sănătoase pe care le conține, astfel, după o fietă care conține ovăz, nivelul colesterolului se va regla.

Fulgii de ovăz reprezintă cea mai bună soluție în reglarea tensiunii arteriale, datorită faptului că aceștia sunt bogați în fibre vegetale.

Diminuează riscul cancerului la colon, și sunt extrem de utili în prevenirea cancerului ovarian, de sân sau de prostată.

Ți-am pregătit o rețetă care conține fulgi de ovăz, banană și scorțișoară:

Ingredientele necesare:
– un pahar de fulgi de ovăz,
– o banană feliată,
– o lingură de miere
– jumătate de cană de lapte,
– un praf de scorțișoară,
– o mână de sâmburi de nuci mărunțiți.

Mod de preparare: Luam un bol în care punem fulgii de ovăz și laptele și îi lasăm timp de 10-15 de minute să absoarbă laptele. După acest timp, adăugăm mierea și amestecăm bine. Apoi se adaugă bananele, nucile și scorțișoara și le amestecăm până se omogenizează.

Consumă acest amestec de fulgi de ovăz, banană și scoțișoară la micul dejun de cel puțin 3 ori pe săptămâna și te vei vedea cum scapi de kilogramele în plus și vei preveni și apariția cancerului.