Uimitor! O fetita spune ca este inspirata din ceruri pentru a picta cele mai frumoase tablouri!

0

Cand Akiane Kramarok avea doar 4 ani, ea a uimit-o pe mama sa ateista cand a inceput sa picteze chipuri, ingeri si alte figuri. Micuta fetita i-a spus mamei sale ca ea are viziuni direct din rai si ca l-a vazut pe Dumnezeu.

Micuta fetita a rugat-o pe mama sa sa o lase sa picteze si din acel moment, micuta Akiana nu se mai opreste din pictat. Ce face ca povestea sa sa fie si mai incredibila este faptul ca mama fetitei a fost complet ateista si ca orice mentiune despre Iisus sau despre rai nu a avut loc niciodata la ei in casa. Akiana i-a facut o marturisire uimitoare mamei sale: “Erau niste culori nepamantesti…sute sau milioane de culori….”

In momentul in care fetita a inceput sa picteze aceste imagini uimitoare, mama sa a inceput sa dobandeasca adevarata credinta. Pe masura ce anii au trecut si talentul fetitei a crescut si interesele sale pentru mai multe arte au inceput sa se raspandeasca. Ea canta la pian, picteaza, deseneaza si nu este de mirare ca Akiana este considerata unul dintre cei mai buni 20 artisti din intreaga lume.

Mama ei in cele din urma a acceptat ca ea are credinta in Iisus si cand veti vedea portetele uimitoare pe care Akiana le realizeaza veti constata ca aceasta fetita nu picteaza din imaginiatia sa, ci ca ea chiar a avut vizuni uimitoare din ceruri. Ea are o explicatie deosebita in momentul in care este intrebata cum il vede ea pe Dumnezeu: “Cred ca Dumnezeu e pentru mine stralucitor, într-o lumina pura, e puternic, mare, iar ochii sai sunt minunati”.

[mashvideo]